26 Nisan 2013 Cuma

Bu Hafta Vizyona Gelen Filmler

Bilirsiniz sinemalarda her hafta cuma günleri yeni filmler gösterime girer. Gösterimde olan filmler vizyon filmleri olarak nitelendirilir. Bizde bu yazımızda sizlere bu hafta vizyona gelen filmleri tek tek anlatacağız. Bakalım bu hafta sinemada izleyebileceğimiz hangi filmler bizi bekliyor olacak.

26 Nisan 2013 tarihinde vizyona gelen filmler ile bu yazımıza başlıyoruz. Abidik Gubidik isimler ile bezenmiş filmler bu hafta bizleri bekliyor.


Lanetli Kan bu filmlerin ilki. Dracula filmini andıran senaryosu ile bizleri bekliyor.  Büyük Umutlar filminde yetimhaneden çıkma Pip'in bir beyfendiye dönüşü izleyicilere aktarılmış. İntikam Benim filminde değişik bir aksiyon bizleri bekliyor. Konularına baktığımda şimdiye kadar size anlattığım filmler arasında en izlenilesi duran bu.

Acı Reçete filmi yaşadıkları sayesinde hafiften sıyırmış bir kadının anti-depresan ilaçlarının etkisini üzerinden atamaması gibi saçma bir konu var ben de anlamadım mevzuyu. Kuma Türkiye'nin acı gerçeklerinden birisi olan kumalık üzerine çekilmiş bir film. Ayşe Avusturya'ya kuma olarak gidecek ve yaşamı değişecektir.

Hile Yolu Ergenekon ile bağdaştırılmış ne alaka olduğunu çözemediğim film. Büyük ihtimal popüler kültürden , popüler olaylardan yararlanmak için çekilmiş saçma sapan bişey.  Çocuklar , Saraybosna katliamından sağ çıkmış iki kardeşin öyküsü. Kardeşini yetimhaneye bırakmamak için uğraşan bir abla. Acılı ve dram yüklü bu film de izlenilebilecek filmler arasında bana göre.


Yük  ve (Q)üfür vizyona girecek diğer filmlerdir. Abuk sabuk film isimleri ile karşımıza gelen bu filmlerde ne anlatılıyor bakmadım bile. Ergenler gibi film ismi koymuşlar hey allahım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder