26 Nisan 2013 Cuma

Geçit Yok Filmi izlenilesi

Terminatör filmleri ile şuanki ününe kavuşan Arnold Schwarzenegger'in son filmi Geçit Yok (The Last Stand) geçtiğimiz hafta Türkiye^de gösterime girdi. Vücut geliştirmede birçok ödül alan Arnold sinema konusunda herhangi bir ödüle sahip değildir. İlk filmini 1970 yılında çeken oyuncu onlarca filmde rol almıştır. Bilindiği üzere Arnold oyunculuk kariyerine ara verip California valisi olmuştu. 

Valilik yıllarından sonra onu özleyen hayranlarına Geçit yok filmi ile geri dönen Arnold için eski performansını koruduğunu söylememiz yanlış olmaz. Uzun bir ara verdiği oyunculuğa geri dönen ünlü oyuncu kendisinin de sinemayı çok özlediğini belirtmiştir. Aksiyon filmlerinin aranan yüzü olduğunu ve yeni nesile aksiyon filmlerinin nasıl olacağını Geçit Yok filmi ile bir kez daha gösterdi. 

Geçit Yok Filmi Bilgileri

Yeni filmi hakkında birçok spekülasyon olan Arnie filmde gösterdiği oyunculuk ile bunlara cevap vermiştir. Geçit Yok filminde Arnold Schwarzenegger'e Forest Whitaker , Peter Stormare , Jaimie Alexander , Johnny Knoxville gibi ünlü oyuncular eşlik etmiştir. 
Filmde tecrübeli bir şerifi oynayan Schwarzenegger azılı bir uyuşturucu baronunun peşindedir. Daha doğrusu FBI'in elinden kaçırdığı uyuşturucu lideri Meksika sınırından geçip ülkeden kaçmak istemektedir. Ama karşısında Owens'ı (Arnold Schwarzenegger) bulacaktır. Ülkeden kaçmak için şerif Owens ve kibini geçmesi gerekmektedir. Owens tecrübesi ile yanındaki acemi birliğini idare etmeye çalışırken bir yandan da baron ile karşı karşıya gelecektir. 


Geçit Yok izle

Türkiye'de geçtiğimiz hafta vizyona giren Geçit Yok filmi daha önce yurt dışında gösterildiği için şuan birçok internet sitesinde yerini almıştır. Boşuna gidip sinemaya para vermek istemiyorsanız netten izleyebilirsiniz. Türkçe altyazılı izleme seçeneği ile sizlere sunulmuştur ki ; filmin orjinalliğini Arnold Schwarzenegger'in sesini duymadan bu filmin tadını çıkarmak isteyen izleyiciler için altyazılı izleme seçeneği daha iyidir. 

Film hakkında sizlere belirtebileceklerimiz bu kadar. Bir sonraki konumuzda sizlere yine şu sıralarda vizyonda olan ve başrolünde Nicolas Cage'in yer aldığı Suç Ortağı (Stolen) filmini paylaşacağız. Bizleri takip etmeye devam edin. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder