26 Nisan 2013 Cuma

Suç Ortağı Filmi izlenilesi

Sizlere bir önceki yazımızda Nicolas Cage'in yeni filminden bahsedeceğiz diye belirtmiştik. Filmimiz Suç Ortağı. O yazımızda Arnold Schwarzenegger'in yeni filmi Geçit Yok'un aksiyon sahnelerinden bahsetmiştik. Bu yazımızda sizler ile paylaşacağımız Suç Ortağı filminde de aynı zevki alacağınızdan şüpheniz olmasın. Hollywood'un en iyi oyuncularından birisi olan Nicolas Cage'in yer aldığı film aksiyon sahneleri ile bizlere keyif vermektedir.
Film izlemenin keyfini Suç Ortağı filmi ile çıkartabilirsiniz. Film için Cage'in yaşının ilerlemiş olması ve aksiyon sahnelerini kaldıramayacağını düşünenler için ünlü oyuncunun sergilediği performans cevap niteliğindedir. Bugüne kadar oynadığı filmlerde birbirinden güzel oyunculuk sergileyen ünlü oyuncu için bu söylemler zaten saçmadır.

Suç Ortağı Filmi

Başrollerinde Nicolas Cage , Josh Lucas , Danny Huston , Mark Valley , Sami Gayle gibi isimlerin bulunduğu Suç Ortağı filmi geçtiğimiz hafta Türkiye'de gösterime girmişti. Film aslında 2012 yılının filmi olup birçok ülkede gösterime girdikten sonra ülkemize gelmiştir. Bu yüzden bu sıralarda vizyonda olan bu filmi Türkçe altyazılı olarak internetten film izleme imkanı sunan sitelerden izlemeniz mümkün. Suç Ortağı Full izle seçeneği ile izleyebileceğiniz filmin bir diğer adı da Stolen'dır. Stolen filmi olarak da bu güzel filme ulaşmanız mümkündür.

Nicolas Cage Filmleri

Yukarıda Nicolas Cage yapılan eleştirilerin yersiz olduğundan bahsederken birçok filmde oynadığını sizlere belirtmiştik. Peki neymi bunlar diyebilme ihtimalinize karşılık biz sizlere bunları belirledik. Aşağıdaki linkten Nicolas Cage'in oynadığı filmlere ulaşabilirsiniz. Listedeki filmler ünlü oyuncunun oynadığı en kral filmlerdir. Yakın zamanda tüm filmleri orada liseleyeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder