28 Mart 2013 Perşembe

Türk Filmleri : Celal ile Ceren

Bundan sonra sizlere yükselişte olan Türk filmleri hakkında bilgiler vereceğiz. Yerli yapımların nasılda öne çıktığını , kaç izlenim aldığından falan bahsedeceğiz. Tabi çokta zor gelmez ise. Bu senenin başlarında vizyona giren ve çıktığı ilk andan itibaren bir çok eleştiriye maruz kalan Celal ile Ceren bunların başını çekecek.

Celal ile Ceren filmi taraflı tarafsız herkesin izlediği bir film. Filmi beğenenler ya da beğenmeyenler olabilir. İzlemek isteyenler için birşeyler yazalım dedik. Filmde anlatılan hikaye size biraz tanıdık gelebilir. Ancak Şahan Gökbakar faktörü ile filme farklı bir bakış açısı kazandırılmış. Ünlü komedyenin etkisi çok fazla diyebiliriz. Oyunculuklar için konuşmak gerekirse Şahan ve Ezgi Mola'dan başka birinden bir oyunculuk beklemeyin derim. En azından beklentiniz yüksek olmasın. Bunun dışında Celal ile Ceren filmi için söylenecek çok fazla bir söz yok. Öyle çok beğenerek izleyeceğiniz bir film değil bana göre. Ancak zaman geçirmek için izleyebilirsiniz.

26 Mart 2013 Salı

Film Sitesi Harlem Shake Yaparsa

Bu başlıkta sizlere nelerden bahsederim bilemiyorum amadaha önce açtığımız şu konuda blogumuzda artık Ramiz dayı ile ilgili yazılar yazmayacağımızı belirtmiştik. Yani en azından ne yazmayacağımızı biliyoruz. :) Şaka bir yana bugün sizlere bazı konulara da alışıla gelmişin dışında değineceğiz. Hadi başlayalım isterseniz.

Bugün facebookta takılırken bir şey fark ettim. Sevdiğim bir film sitesi olan Filmizled  facebook sayfasında bir bağlantı paylaşmıştı. Site harlem shake yapıyordu. Harlem Shake farklı bir müzikte farklı danslar il yapılıyor. (Bilmeyenler için Harlem Shake)Hoşuma gitti site logosu ayrı konuları ayrı bir yana gidiyordu.


Sitenin böyle şeylerle olması hoşuma gitmişti. Gündemi takip ediyorlardı. Sonrasında bir film dikkatimi çekti. Daha iki gün önce sinemanın önünden geçerken gördüğüm vizyona filmi eklemişlerdi. Ya dedim kolpa mı atıyorlar acaba diye düşündüm çünkü onlardan böyle bir şey beklemiyordum biran için dumur oldum. Girdim baktım filme gerçekten var hala düşünüyorum nasıl yaptılar ama bir türlü çıkaramıyorum. Filmin adı Hazine Avcısının Maceraları konu hakkında beni bilgilendirmek isteyen olur ise zevkle dinlerim.

17 Mart 2013 Pazar

Ramiz Dayi Siir

Yalnızlık, yaşamda bir an,


Hep yeniden başlayan..

Dışından anlaşılmaz.

Yalnızlık kocaman bir yalan,

Kovdukça kovalayan..

Paylaşılmaz.

Yalnızlık paylaşılmaz

Paylaşılırsa yalnızlık olmaz...