26 Nisan 2013 Cuma

Suç Ortağı Filmi izlenilesi

Sizlere bir önceki yazımızda Nicolas Cage'in yeni filminden bahsedeceğiz diye belirtmiştik. Filmimiz Suç Ortağı. O yazımızda Arnold Schwarzenegger'in yeni filmi Geçit Yok'un aksiyon sahnelerinden bahsetmiştik. Bu yazımızda sizler ile paylaşacağımız Suç Ortağı filminde de aynı zevki alacağınızdan şüpheniz olmasın. Hollywood'un en iyi oyuncularından birisi olan Nicolas Cage'in yer aldığı film aksiyon sahneleri ile bizlere keyif vermektedir.
Film izlemenin keyfini Suç Ortağı filmi ile çıkartabilirsiniz. Film için Cage'in yaşının ilerlemiş olması ve aksiyon sahnelerini kaldıramayacağını düşünenler için ünlü oyuncunun sergilediği performans cevap niteliğindedir. Bugüne kadar oynadığı filmlerde birbirinden güzel oyunculuk sergileyen ünlü oyuncu için bu söylemler zaten saçmadır.

Suç Ortağı Filmi

Başrollerinde Nicolas Cage , Josh Lucas , Danny Huston , Mark Valley , Sami Gayle gibi isimlerin bulunduğu Suç Ortağı filmi geçtiğimiz hafta Türkiye'de gösterime girmişti. Film aslında 2012 yılının filmi olup birçok ülkede gösterime girdikten sonra ülkemize gelmiştir. Bu yüzden bu sıralarda vizyonda olan bu filmi Türkçe altyazılı olarak internetten film izleme imkanı sunan sitelerden izlemeniz mümkün. Suç Ortağı Full izle seçeneği ile izleyebileceğiniz filmin bir diğer adı da Stolen'dır. Stolen filmi olarak da bu güzel filme ulaşmanız mümkündür.

Nicolas Cage Filmleri

Yukarıda Nicolas Cage yapılan eleştirilerin yersiz olduğundan bahsederken birçok filmde oynadığını sizlere belirtmiştik. Peki neymi bunlar diyebilme ihtimalinize karşılık biz sizlere bunları belirledik. Aşağıdaki linkten Nicolas Cage'in oynadığı filmlere ulaşabilirsiniz. Listedeki filmler ünlü oyuncunun oynadığı en kral filmlerdir. Yakın zamanda tüm filmleri orada liseleyeceğiz.

Geçit Yok Filmi izlenilesi

Terminatör filmleri ile şuanki ününe kavuşan Arnold Schwarzenegger'in son filmi Geçit Yok (The Last Stand) geçtiğimiz hafta Türkiye^de gösterime girdi. Vücut geliştirmede birçok ödül alan Arnold sinema konusunda herhangi bir ödüle sahip değildir. İlk filmini 1970 yılında çeken oyuncu onlarca filmde rol almıştır. Bilindiği üzere Arnold oyunculuk kariyerine ara verip California valisi olmuştu. 

Valilik yıllarından sonra onu özleyen hayranlarına Geçit yok filmi ile geri dönen Arnold için eski performansını koruduğunu söylememiz yanlış olmaz. Uzun bir ara verdiği oyunculuğa geri dönen ünlü oyuncu kendisinin de sinemayı çok özlediğini belirtmiştir. Aksiyon filmlerinin aranan yüzü olduğunu ve yeni nesile aksiyon filmlerinin nasıl olacağını Geçit Yok filmi ile bir kez daha gösterdi. 

Geçit Yok Filmi Bilgileri

Yeni filmi hakkında birçok spekülasyon olan Arnie filmde gösterdiği oyunculuk ile bunlara cevap vermiştir. Geçit Yok filminde Arnold Schwarzenegger'e Forest Whitaker , Peter Stormare , Jaimie Alexander , Johnny Knoxville gibi ünlü oyuncular eşlik etmiştir. 
Filmde tecrübeli bir şerifi oynayan Schwarzenegger azılı bir uyuşturucu baronunun peşindedir. Daha doğrusu FBI'in elinden kaçırdığı uyuşturucu lideri Meksika sınırından geçip ülkeden kaçmak istemektedir. Ama karşısında Owens'ı (Arnold Schwarzenegger) bulacaktır. Ülkeden kaçmak için şerif Owens ve kibini geçmesi gerekmektedir. Owens tecrübesi ile yanındaki acemi birliğini idare etmeye çalışırken bir yandan da baron ile karşı karşıya gelecektir. 


Geçit Yok izle

Türkiye'de geçtiğimiz hafta vizyona giren Geçit Yok filmi daha önce yurt dışında gösterildiği için şuan birçok internet sitesinde yerini almıştır. Boşuna gidip sinemaya para vermek istemiyorsanız netten izleyebilirsiniz. Türkçe altyazılı izleme seçeneği ile sizlere sunulmuştur ki ; filmin orjinalliğini Arnold Schwarzenegger'in sesini duymadan bu filmin tadını çıkarmak isteyen izleyiciler için altyazılı izleme seçeneği daha iyidir. 

Film hakkında sizlere belirtebileceklerimiz bu kadar. Bir sonraki konumuzda sizlere yine şu sıralarda vizyonda olan ve başrolünde Nicolas Cage'in yer aldığı Suç Ortağı (Stolen) filmini paylaşacağız. Bizleri takip etmeye devam edin. 


Bu Hafta Vizyona Gelen Filmler

Bilirsiniz sinemalarda her hafta cuma günleri yeni filmler gösterime girer. Gösterimde olan filmler vizyon filmleri olarak nitelendirilir. Bizde bu yazımızda sizlere bu hafta vizyona gelen filmleri tek tek anlatacağız. Bakalım bu hafta sinemada izleyebileceğimiz hangi filmler bizi bekliyor olacak.

26 Nisan 2013 tarihinde vizyona gelen filmler ile bu yazımıza başlıyoruz. Abidik Gubidik isimler ile bezenmiş filmler bu hafta bizleri bekliyor.


Lanetli Kan bu filmlerin ilki. Dracula filmini andıran senaryosu ile bizleri bekliyor.  Büyük Umutlar filminde yetimhaneden çıkma Pip'in bir beyfendiye dönüşü izleyicilere aktarılmış. İntikam Benim filminde değişik bir aksiyon bizleri bekliyor. Konularına baktığımda şimdiye kadar size anlattığım filmler arasında en izlenilesi duran bu.

Acı Reçete filmi yaşadıkları sayesinde hafiften sıyırmış bir kadının anti-depresan ilaçlarının etkisini üzerinden atamaması gibi saçma bir konu var ben de anlamadım mevzuyu. Kuma Türkiye'nin acı gerçeklerinden birisi olan kumalık üzerine çekilmiş bir film. Ayşe Avusturya'ya kuma olarak gidecek ve yaşamı değişecektir.

Hile Yolu Ergenekon ile bağdaştırılmış ne alaka olduğunu çözemediğim film. Büyük ihtimal popüler kültürden , popüler olaylardan yararlanmak için çekilmiş saçma sapan bişey.  Çocuklar , Saraybosna katliamından sağ çıkmış iki kardeşin öyküsü. Kardeşini yetimhaneye bırakmamak için uğraşan bir abla. Acılı ve dram yüklü bu film de izlenilebilecek filmler arasında bana göre.


Yük  ve (Q)üfür vizyona girecek diğer filmlerdir. Abuk sabuk film isimleri ile karşımıza gelen bu filmlerde ne anlatılıyor bakmadım bile. Ergenler gibi film ismi koymuşlar hey allahım.

22 Nisan 2013 Pazartesi

G.I Joe: Kobra'nın Yükselişi

Geçtiğimiz günlerde bir film keşfettim. G.I Joe Kobra'nın Yükselişi adında. Belki birçoğunuz bu filmi biliyordur üç ya da dört sene öncesinin filmi. Ben nedense bu filmi ilk defa gördüm. Hatta bugünkü yazımda onu yazarak tekrar izleyecektim ama yazmayı unutmuşum.

Film nedense benim hafızamda bir türlü kalmıyor. Değişik bir film. Çekim tekniklerine bakarsak amatör bile diyebiliriz film için. Ama senaryo , oyuncular falan derken film fazlasıyla sürükleyici. Çekim tekniklerinin basitliğine şöyle örnek vereyim; filmdeki aksiyon sahneleri çok amatörce hazırlanmış. Bilgisayar destekli oldukları çok belli. Bu konuda biraz eksi yedi gözümde.

Peki G.I. Joe Kobra'nın Yükselişi niye izletti kendini?
Bu amerikalılar işi bi ince biliyor. Adamları yine dünyanın yok olduğunu işlediler sonra kurtardılar. Böylece film izlendi mi diyorsun? Tabiki hayır. Filmin çekim kalitesi kötü dedik de o kadarda kötü değil. İzlenmeyecek seviyede değil. Ayrıca akıcı senaryosu izlenmesinde çok büyük bir etken.

Filmin yapımcıları, yönetmeni ve oyuncuları kaliteli kişilerden oluşunca ortaya gerçekten kaliteli bir film çıkmış. Yazımın başında da belirttim sizlere. Filmi ikinci kere izlemeyi düşünüyorum o derece yani. Yakın zamanda bir şekilde bu filmi tekrar izleyeceğim. Sizlere de tavsiye ederim, dikkatli izleyin bakalım ben neleri kaçırmışım uyandırın beni.

Bu hafta izlenilecek filmler

Bu yazı aslında kendime ithafen yazılmış , burada bulunan filmleri bu hafta izlemem gerektiğini belirten bir yazıdır. Sizde bu yazıyı okuyorsanız bu filmleri izlemediyseniz izlemenizi öneririm. Kaliteli filmler olduğunu düşündüğüm için kendime not düşüyorum. :)

Bu haftanın tabiki bir özelliği yok. Sadece izlemek için vakit ayırmam gerektiği için. Ve bloga giripte bu yazıyı görüp izlemem için yazdığım bu yazıda neler olacak başlamadan belirtelim isterseniz. Uzun zamandır izlemeyi düşündüğüm , kaliteli filmler ve onlar hakkında küçük bilgiler olacak. Yazının ana teması bu olacak. Aşağıda bulunan filmleri izlediyseniz bu yazıyı okumanızın çokta önemi olmayacaktır.

Peki Hangileri bu izlenecek filmler

Bunların başında parker filmi geliyor. Jason Statham'ın oyunculuğuna güvendiğimden bu filmin kaliteli olduğunu düşünüyorum ve izlemek istiyorum. Bunun yanında daha önce izleme fırsatım olmayan Çanakkale Yolun Sonu filmini de izleyeceğim. Çok araştırmadım film nasıl diye ama bu tip filmlerin bende etkisi büyük oluyor. Ne zaman Çanakkale ile ilgili bir film izlesem duygulanırım , tüylerim diken diken olur. Bu yüzden bu filmi izlemek istiyorum.

Bu filmlerden sonra merak ettiğim bir diğer film ise şu sıralarda vizyonda olan Kayıp Balık Nemo filminin 3D versiyonu. Bunun için sinemaya gitmem gerekecek buna fırsat bulurmuyum bilemiyorum. İnşallah zaman ayırıp gidebilirim. Şimdilik bu üç film yeterli pek fırsatım olmadığından. Yoksa hergüne 2 film koyar eskisi gibi filmkolik olabilirim.

Yakıştı mı Sana Spartacus Bırakıp Gitmek

Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta Spartacus yayın hayatına son verdi. Yıllardır bizi cumartesi sabahları diziyi izlemeye alıştıran spartacus bizi bırakıp gitti. Öyle alışmışız ki yokluğunu çok derinde hissettik. Kolay mı 4 sezon Spartacus izle sonra bir gün uyan her şey bitmiş. Yok olmadı bu hafta cumartesi eksik kaldı. Dolduramadık böyle bir dizinin yerini. Spartacus 4.Sezon final sezonuydu biliyorduk bunu hepimiz. Ama ne yapalım yediremedik belkide olanları , Roma'nın galip gelmesini en önemlisi de Spartacus'ün ölmesini.

Hadi dizi bitti Spartacus ölmeseydi bari. Dağ gibi adam heder oldu. kaç mızrak kaç kılıç darbesi yedi belli değil. Yinede Roma'nın anasını ağlatmayı başardı. Crassus beklediğinden fazla kayıp verdi. Dizi bizi bizden aldı. Özellikle final bölümünde Spartacus'ün ölmesi dağ gibi adamları ağlattı. O bizdendi. O içimizden biriydi. Bitmeseydi , ölmeseydi.. :(

16 Nisan 2013 Salı

Film izleyin gençler

Film izlemek iyidir hoştur. Vaktinizi geçirirsiniz. Boş boş takılacağınıza film izleyin. En azından farklı hayatlar görürsünüz. Hayalleriniz değişir. Ne bileyim ufkunuz açılır falan. Yoksa iyiden iyiye boş adam olur çıkarsınız.